ALTERNATIVES A ALLÒ INACCEPTABLE





El cicle que obrim sota el nom "Alternatives a allò inacceptable" pretén obrir un espai de reflexió davant totes aquelles coses i activitats quotidianes que hem incorporat amb total normalitat al nostre dia a dia perquè sempre les hem vist fer així, però que si ens poséssim a pensar sobre elles veuríem que no haurien de ser tant normals.

El sistema en el que vivim, i que molts de nosaltres critiquem, es sosté en bona mesura en les nostres activitats diàries. Encara que no ens agradi, ens han "ensinistrat" per fer les coses com ells volen. Per sort ja fa temps que grups de gent qüestionem aquesta forma de fer les coses. Activitats quotidianes que, analitzades des del pensament crític, hauríem de considerar inacceptables. Canviar els hàbits adquirits durant la nostra vida costa, per això sovint ens escudem en que no podem fer les coses d'altre manera. Però això no és cert del tot. Hi ha alternatives. Hi ha altres formes de fer les coses, i si no existeixen, creem-les si realment pensem que l'actual forma d'actuar és inacceptable.



Us convidem a utilitzar aquest espai per donar a conèixer alternatives i explicar com podem formar-ne part. Perquè no volem ser part del problema, sinó part de la solució.


En aquesta línia us convidem a una xerrada sobre banca ètica el Divendres 5 d'Abril.
Començarem amb la projecció del documental "Con tu dinero" (què fan els bancs amb els nostres diners) i després obrirem una taula rodona sobre alternatives a la banca tradicional, com la banca ètica o les cooperatives de crèdit.



0 comentarios:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More